Posted in FILMS

[US ~ TV series] Gossip Girl


Summary : (Source : The CW)

High society and low blows are back as GOSSIP GIRL, a one-hour drama about the scandalous lives of Manhattan’s elite, returns for its much-anticipated Fourth Season. Season Three ended with a BANG! as a heartbroken Chuck Bass (Ed Westwick) lay bleeding in the streets of Prague while Blair Waldorf (Leighton Meester) and a newly-single Serena van der Woodsen (Blake Lively) jetted off to Paris for a fabulous summer abroad. Meanwhile, Nate Archibald (Chace Crawford), fresh off his painful breakup with Serena, decided to take a page out of Chuck’s playboy playbook just as Dan Humphrey (Penn Badgley) discovered he was going to have to settle down and be a father… to Georgina Sparks’ (Michelle Trachtenberg) baby! Season Four will open with a radiant Serena and Blair enjoying their grand and romantic summer in Paris… until Chuck mysteriously arrives in town with a new girlfriend and a new identity! Blair swore off Chuck forever but will this changed man woo Blair into having a change of heart, or will Queen B set her sights on ruling Columbia University? And as for that baby?…

The series stars Blake Lively as Serena van der Woodsen, Leighton Meester as Blair Waldorf, Penn Badgley as Dan Humphrey, Chace Crawford as Nate Archibald, Taylor Momsen as Jenny Humphrey, Ed Westwick as Chuck Bass, Jessica Szohr as Vanessa Abrams, Kelly Rutherford as Lily van der Woodsen and Matthew Settle as Rufus Humphrey. Filmed in New York and based on the popular series of young-adult novels by Cecily von Ziegesar, GOSSIP GIRL is from Fake Empire and Alloy Entertainment in association with Warner Bros. Television and CBS Television Studios with executive producers Josh Schwartz (“Chuck,” “The O.C.”), Stephanie Savage (“The O.C.”), Leslie Morgenstein (“The Vampire Diaries”), Bob Levy (“The Vampire Diaries”), and Joshua Safran.

♀♥♂(¯`*»ღ♥ღ Cast Of Gossip Girlღ♥ღ«*´¯)♂♥♀

♥..::..Blake Lively as Serena Van Der Woodsen…..♥

♥..::..Leighton Meester as Blair Waldorf..::..♥

♥..::..Ed Westwick as Chuck Bass..::..♥

♥..::..Chace Crawford as Nate Archibald..::..♥

♥..::..Penn Badgley as Dan Humphrey..::..♥

♥..::..Taylor Momsen as Jenny Humphrey..::..♥

♥..::..Jessica Szohr as Vanessa Abrams..::..♥

♥..::…………………………..X.O.X.O!..Gossip.Girl………………………….::..♥

Những câu chuyện phức tạp với những mối quan hệ phức tạp, chồng chéo đan xen nhau làm nên một thế giới thượng lưu hoa lệ, đầy màu sắc bên ngoài nhưng thực chất lại chứa đầy sự đen tối, ích kỉ và đau đớn ở mặt sau.

Trên tất cả tình dục – tình yêu, nghiện ngập, ích kỉ cá nhân là Tình bạn. Có thể khi bắt đầu phim, bạn sẽ thấy thế giới tình bạn trong phim chỉ là một thế giới giả dối với những con người than thiện giả tạo, luôn lợi dụng lẫn nhau. Nhưng đó chỉ là số đông và là bề nổi. Bạn chỉ cần duy nhất một người – một người bạn thật sự giữa trăm con người giả dối đó. Đó là Serena và Blair, và cũng có thể là Chuck và Nate. Hiều lầm và lỗi lầm, có thể làm bạn xa nhau hơn, nhưng cũng có thể làm bạn hiểu nhau hơn.

Tình yêu đơn giản chỉ là dựa trên những lời nói dối. Có thể đó là như vậy.

Trong trái tim của bạn có thể nhớ một người nhưng bạn vẫn có thể “yêu” những người khác. Đừng đòi hỏi “sự chung thuỷ” ở bọn họ, bởi vì tất cả chỉ là sự lựa chọn “thừa nhận và chấp nhận”, “yêu và tha thứ”.

Họ có thể giàu có, có tiền bạc và quyền lực mà những người khác không có, những điều đó không đồng nghĩa là họ thực sự hạnh phúc như những người khác. Sẽ không có những bữa cơm đầm ấm giữa “cha mẹ và con cái”, sẽ không có những ông bố – bà mẹ thông cảm – Không có “No”, tất cả là mệnh lệnh.


Đừng hỏi tại sao, đừng vội phán xét – hãy đơn giản chỉ chấp nhận & thấu hiểu.

Đêm qua, đã xem xong season 1, cảm thấy họ có chút gì đó thật bệnh hoạn và chính mình cũng vậy, đặc biệt là Chuck. Cách anh ấy yêu Blair thật bệnh hoạn và điên rồ nhưng em thích. Dù sao để anh ấy thừa nhận tình cảm của mình và trở về làm cậu bé ngoan ngoãn sẽ còn là một chặng đường dài đến season cuối cùng.


Dù sao bởi vì bị hấp dẫn bởi mấy cái video clip lừa tình trên Youtube mà mới quyết định thử xem phim này. Không bị thất vọng.

Crazy about “X.O.X.O ! Gossip Girl !”

Link online :

Season 1 : http://vnsharing.net/forum/showthread.php?t=248364

Season 2 : http://vnsharing.net/forum/showthread.php?t=295347

Season 3 :

Season 4 :

“Gossip” Official Site : http://www.cwtv.com/shows/gossip-girl

“Gossip Fanclub in Vietnam “ : http://gossipgirlvn.the-up.com/

Advertisements

Author:

Only a Water Chrysanthemum goes adrift together with streamline.....

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s